Wati Dahaga

Beberapa tahun dulu sewaktu aku di Kuala Lumpur , ada staff perempuan baru yang jadi receptionist di tempat kerja aku. Di sebabkan aku salah seorang senior management staff. So dia panggil aku Encik Dan la..tapi aku ni tak suka sangat orang panggil aku macam tu…cukup la dengan nama. Yang canggihnya dia ni potongan badan dia….wow…yang dalam seluar tu tak diam jadinya…kat office ni office boy semua pasang jerat. Aku pun fikir jugak dapat bagus ni. Dia ni someone wife dalam linkungan 26. 


Selepas 6 bula bekerja dia dapat promotion jadi PA aku.Satu hari dia datang office aku untuk discussion pasal last minute project submision.That day dia pakai blouse terbuka kat dada. Masa dia tunduk nak exlain kat aku nampak semua buah dada dia ..pakai bra lace yang nipis…nipple kemerahan …my dick get so stiff and because of my dick size I feel so painfull……….tak tahan masa ni…rasanya dia tahu aku nampak buah dada dia…dia buat tak kisah aje….sepanjang perbincangan tu dick aku ni asyik keras aje…dah kemana pergi otak aku entah le….. 


Kami habis jam 8 malam so aku ajak dia dinner dulu sebelum balik. Okay saja…..masa dinner tu dia cerita la..dia dah kawin anak seorang ..hsband main luar..sebab dia jumpa panties perempuan lain dalam kereta husband. Dah banyak kali dah…….aku ni lagi la teringin nak rasa……entah bila ya……Habis dinner bila nak balik dia bagi tahu tertinggal purse kat office. Tak apalah aku kata..kita singgah ambil on the way back.. 


Sampai kat office gelap aje…mana ada orang jam 11 malam. Nak masuk tak boleh..tapi aku ada password dan kunci . Mau tak mahu terpaksa teman kan dia…dah tu hujan pulak lebat masa tu. Dari parking lot ke office basah habis. Masuk dalam office merayau cari suis tapi tak boleh jugak sebab black out…dalam gelap ni teraba-raba ke meja dia. 


I dah jumpa Dan my purse, kata Wati 


Okay..let go …balas ku 


Bila dia berjalan ke arah aku tiba-tiba dia terlanggar aku dan kami terjatuh atas lantai…..secara spontan aku terpeluk dia dilantai dan muka dia tersembam ke muka ku……. 


Emmmm…..sorry kata ku.. 


That okay…..balas wati…… 


Waktu nak bangun tu aku peluk dia sebab dalam gelap ….and my hand was holding her ass…..opsss ..sorry wati…I feel nice …wati kata.. Hmmm ..dalam hati kata why not I try to kiss her So Aku cium bibir dia…lidah menghisap setiap titisan air liur dari bibir wati…menerjah kedalam mulut dan menjilat setiap inci lelangit …… Hug..hummm…..ahhhhhhhhhhh….keluhan keluar dari mulut wati……nafsu terlalu tinggi ku kira waktu tu…..baju yang basah sebab hujan pun dah jadi kering oleh bahang nafsu…… Dari mulut aku hisap telinga wati..ke leher dan ke dadanya… 


Do it to me Dan….I want to tear each part of you…… 


Satu persatu aku tanggalkan butang blouse Wati…….breast dia masih dalam bra lace …..aku unhook bra Wati…dan mula menghisap putting nya..susah benar sebab tenggelam…..aku sedut dan hisap macam bayi kecil …aku mula menggigit-gigit keceil putting Wati….Setipa bahagian tetek wati aku jilat……aku turun kebagian perut….dan jilat semula ke bahagian tetek Wati……Her breast is so firm about 34…..My dick ni punya la keras…macam nak pecah seluar…….. 


Dalam hati memang nak fuck this Wati tonight……let her remember me…..forever….. 


Wati dah kuat bunyi suara nya……..Dan..please…suck it more….more…I want to come …..coming…ing……gosh….dammm good…….wati coming sewaktu aku asyik menyoyot dan meramas buah dadanya…. 


Shall we continue tempat lain seba aku tak selesa di office ni… 


She said…my place…..my parent is not arround and my husband didn’t stay with me anymore now……bisik wati…. 


Kami cepat-cepat berpakaian dan terus ke rumah wati…..dalam kereta kami diam saja……sampai kawasan rumah dia…gosh…..her parent much be rich….punya besar rumah…… 


Masuk saja dalam…wati tutup pintu and we start to kiss each other…..wati terus melucutkan setiap pakainannya…cuma yang tinggal panties G-String…aku ni bila tengok G-String lagi la keras menggila……..berahi……she take off all my cloth and leave only my Calvin Klien Boxer……trill kata Wati…… 


We atarted to kiss ech other……Wati baring di ruang tamu……aku mula mencium dan menjilat setiap bahagian Wati..dari hujung rambut..aku belai dan cium di hujung dahi ……hidung wati aku jilat dan cium……terus ke telinga…aku hembus perlahan-lahan…meremeng bulu roma wati 


AHHHHHH…….EMMMMMMMMM……I’m wet honey…… 


Bantal-bantal kecil yang di pegang Wati..di ramas…bagai nak hancur rasanya bantal tu……kalau di ramas batang ku entah macamana rasanya….. 


Aku kembali mecium Wati…..puas rasanya berciuman dan melihat reaksi wajahnya…….di ofice kan gelap..ini cerah…..nampak segalanya…….muka wati layu..aku menhisap lidah Wati dan entah berapa banyak air liur wati dalm mulut aku……. Ahhhhhhhhh….kuat bebar suara Wati….semakin kuat semakin bernafsu aku…. 


Aku kembali ke buah dadanya..indah..subur….dan masih enggelam putingnya…..aneh….jarang di pakai rupanya…..seluruh buah dada Wati penuh dengan air liur ku…..aku menggigit lembut daging pejal buah dadanya…..aku sedut dan entah berapa banyak tanda merah di buah dadanya aku sendiri tak tahu…… 


Aku mula turun keperut dan menjilat bahagian pusatnya……..Wati merenget manja dan tak senang duduk jadinya….. seterusnya…aku turun ke bahagian pussy wati…..basah meleleh…G-String panties…banyak mana sangatla dapat menutup kesemuanya…..aku jilat dan menyelinap masuk lidah ku di celah panties dan menyentuh bulu-bulu halus Wati……


Take me Dan……I beg you……I’m so horny…………please……..fuck me ….. 


Aku masih menghisap dan menjilat kemaluan Wati dari luar dan celah panties….terkejang Wati sekejap…dah coming la tu….. 


Mula menurun ke bahagian paha dan membelai dengan hujung lidah……aku hisap dan terus menjilat…tereangkat-angkat kepala wati dari atas carpet di ruang tamunya…….lidah aku terus turun ke bahagian buku lali dan aku masukan lidah di celah-celah jari kakinya…… 


OOOOOO….my God……I never feel like this……You are damm good……aku masih mahu explore setiap bahagian Wati……don’t have to rush ……let enjoy it Wati……..Setiap kali aku jilat jari kakinya…berdenyut-denyut ku lihat pussy Wati….. Turn arround Wati….. 


Bila Wati berpusing menirap……aku semakin bernafsu…Wati cuba memengang zakar ku…..be patient honey…you will touch it later…I want you to let you have the pleasure first……..jawab ku.. 


Please Dan..I dah tak tahan ni…….let me see you dick….. 


Aku buat tak kisah ..dan kembali mengusap punggung wati…bulat . pejal..dan paling ghairah …panties dicelah punggung Wati…sebab tu aku suka G-string….. gigitan kecil dan ramasan pada ass Wati ku lakukan…..aku usap dan menjilat alur punggung Wati …menggigil nya ……. 


Dah hampir 1 jam oral sex ….entah berapa kali wati klimak entah la…mata dah kuyu angat…bila tengah stim bayangkanlah muka mana….. Aku pusing dan wati menolak ku ke lantai…..boxer ku ti rentapnya..dan tersembul dick aku… Dan………….gosh…really tick and huge…..urat dick you sampai timbul ye…….bisik Wati di telinga…… 


Wati mula menghisap…..di jilat bahagian kepala zakar…dengan rakus dia kerjakan kepala zakarku…lidah nya menyucuk hujung akar…terangkat aku dan bagai nak terpancut mani ke dalam mulut………sikit demi sedikit kepala Wati turun kebawah hibgga separuh zakar aku dah masuk ke dalam mulutnya..air liur meleleh keluar dari mulut…….tanpa membuan masa Wati memainkan sebahagian zakarku dengan tangannya….kesan air liur tadi melicinkan pergerakan…….zakarku terlalu tegang dan keras tapi aku masih boleh menahan mani dari keluar…itulah kelebihan yang aku ada…… 


Berdenyut-denyut zakarku…… 


Emmm…..Dan…I boleh rasa dick you semakin menegang……….wati terus pula menhisap telur ku…..wow……….melayang badan ni…….. 


You want my dick now……..aku bersuara….. 


Do it..pump..it…stick it…….I’m yours baby……….. 


Wati kembali menelentang…….terkankang……..melelih air mazi keluar melimpah…….Wati pegang kepala zakarku dan memainkan di hujung kelentitnya……. Agggggggg……………..fushhhhh….kuat benar bunyi keluar dari mulut Wati…. 


Sedang wati memainkan di hujung pussy….tiba..tiba……zuppp..aku terus tekan masukan dick aku…separuh masuk…dan Wati………. OOHHHHHHHH…yes…….damm good…huge babyyyy……………melopong mulut wati… Aku mula pump in and out……more honey..more…….akhirnya aku tekan kesemuanya masuk …ooo..oh..oh…..so deep …..harder ..harder………… 


Aku mula tari kembali keluar….tinggal hanya hujung akar dan terus tekan kembali……..nasib baik rumah wati kosong…kalau tidak mau satu rumah dengar suaranya……bau air pussy wati menaikan lagi nafsu ku…….semakin di tekan semakin banyak air yang keluar……basah bulu wati…dah tu pussy nya masih ketat….aku respect dia ni punya barang…………. 


Wati meluruskan kakinya dan mengepit zakarku…….sedap betul…terasa tembamnya pussy dia…….kami bercuiman semela manakala zakar masih lagi terbenan keluar masukk……..sambil bercium tangan ku tak lepas merapa setiap bahagian tubuh Wati dan bermain di breast ……aku turunkan tangan ku kebawah…sambil menekan keluar masuk tanganku berain di kelentit wati….aku ambil tangannya dan bermain bersama ……. 


Dammm you…so good…I’m…coming………dan aku terus menhentak kuat………… Oohhhhhhhhh………… 


Aku masih belum sampai…………dah dua jam begini…masih kuat berdayung kami berdua…….. Turn your back babe……. 


Wati menirap dan meluruskan badannya……..aku mainkan dick aku di celah pehanya dan terus masukan ke pussynya dari belakang…..menjerit kuat…………more baby more……. 


Bila aku pump dari belakang nikmatnya makin sedap sebab Wati mengemut dengan lebih kuat lagi……sambil menhentak aku pegang ass wati dan terus menunggangnya dari belakang………. 


Ummm..um……ummmmmmmmm………… 


Bergoyang badan wati…….kelihatan buah dadanya juga turut bergoyang……aku mula meramas dari belakang……sambil buluku bergesel di bahagian punggungnya…………….it nice…..honey………….I’m cominggggggg………………ooooooooooooooo 


Wati kembali menelentang,…..aku kembali memasukan zakarku dari hadapan…….sampai kembang dan terbuka luar faraj wati di kerjakan……..aku masukan kembali kedalam faraj …….zakarku kembali menegang di dalam pussy Wati… 


Wah…you can still go on Da…Yes baby balasku.. 


Zakar yang mula menurun kembali menegang di dalam pussy wati……Aku ankat kepala wati dengan tangan dan biarkan di dadaku…..separuh badannya terangkat dan aku kembali menerjag faraj wati…hampir setengah jam…aku rasa dah nak klimaks…… 


Aku semakin menekan …….suara kami derdua jelas kedengaran….ohh…umm….yeees..yeahhh usssh….. 


I will shoot inside you baby……..yes..dan do ..it………..nowwwwww……. 


Aku benamkan dan terus memancutkan semuanya dedalam faraj wati…………Ohhhhhh go are good honey kataku….you tooo….. 


Aku lihat jam dah 4 pagi waktu tu…..nasib baik esok hari sabtu tak kerja….. 


Pagi jam 7 aku bangun …dan pulang ke apartment ku……Wati kata nak datang ke apartmentku malam nanti……………. 


Why not …..I will take your ass this time balasku… I never do that… Me too watii Okay we try honey…………… 


Hubungan aku dengan Wati berjalan hanpir 3 tahun…..kadang-kadang di office pun jagi…dia datang tak pakai panties…..sambil bekerja aku seluk dalam skitnya…..kadang-kadang aku fuck dia dengan hanya menyelak skirt yang di pakai waktu lunch kat office……nice to try something different….. 
Koleksi Cerita Lucah

Pencarian:

Jenayah khalwat semakin berleluasa

Jenayah khalwat semakin berleluasa

KUALA LUMPUR 28 Mei – ”Tahun 1960-an jarang-jarang. 1970-an kadang-kadang. 1980-an kadang-kadang ada, kadang-kadang tiada. 1990, selalu ada. Masuk alaf baru, macam cendawan tumbuh selepas hujan.”
Ungkapan pegawai pendakwa syarie, Abdul Halim Abdullah ketika mengemukakan bantahan terhadap rayuan untuk mengurangkan hukuman oleh pasangan yang dituduh berkhalwat di Mahkamah Tinggi Syariah di sini hari ini mampu membuatkan sesiapa yang mendengarnya tersenyum sendiri.
Bagaimanapun ungkapan tersebut bukan bermaksud gurauan sebaliknya satu kenyataan pahit kerana ia menggambarkan jenayah khalwat yang semakin berleluasa dan serius di kalangan umat Islam.
Pasangan itu adalah antara lapan pasangan yang didakwa hari ini atas tuduhan berkhalwat di sekitar ibu kota antara Disember tahun lalu dan Februari lepas.
Selain 16 orang tersebut, dua lagi tertuduh masing-masing didakwa berkhalwat bersama warga Myanmar bukan beragama Islam dan bersubahat membantu perlakuan khalwat.
Pada prosiding hari ini yang dijalankan di dua Mahkamah Tinggi Syariah, seramai 12 orang mengaku bersalah atas tuduhan berkhalwat, tiga mengaku tidak bersalah dan seorang didenda kerana bersubahat membantu perlakuan tersebut.
Satu lagi pasangan iaitu Mohd. Ab. Halim Kamaruzaman, 21, dan Norizan Musa, 22, masing-masing dikenakan waran tangkap oleh Hakim Syarie, Mohd. Radzi Abd. Latif.
Waran tangkap itu akan dilaksanakan oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan pegawai penguat kuasa dari Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi).
Bagi tertuduh yang mengaku bersalah, mahkamah menjatuhkan hukuman denda antara RM2,000 dan RM3,000. Terdapat juga pesalah yang dikenakan hukuman penjara antara tiga dan 30 hari.
Yang mengaku tidak bersalah ialah Mohd. Norhafizul Mohd. Noora’ae dan teman wanitanya, Maz Iramaya Maznan dan seorang anggota tentera, Tengku Mohd. Faisal Engku Mahmood Mahedden.
Ketiga-tiga mereka dibebaskan secara ikat jamin antara RM2,000 dan RM2,500 dengan seorang penjamin setiap seorang.
Pertuduhan bagi kesalahan khalwat dibuat mengikut Seksyen 27(a) dan (b) Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1997 yang memperuntukkan hukuman denda tidak melebihi RM3,000 atau penjara maksimum dua tahun atau kedua-duanya.
Bagi pertuduhan bersubahat dalam melakukan khalwat pula, pendakwaan dibuat mengikut Seksyen 43(c) akta sama yang memperuntukkan hukuman serupa.
Beberapa kes turut didengar oleh Hakim Syarie, Mohamad Adib Husain. Selain Abdul Halim, pendakwaan dikendalikan dua pegawai pendakwa syarie lain iaitu Amir Yahaya dan Umamuddin Yunus.
Cerita Dewasa

Pencarian:

Cerita Dewasa Kesepian

Cerita Dewasa Kesepian

Aku terlahir dari sebuah keluarga besar, dengan dua orang Ibu dan 6 orang anak. Bapak saya beristri lagi saat saya berumur 2 tahun dan Ibu sakit sakitan. Umur 10 tahun bapak meninggal, dan Ibu tiri pindah dengan anak anak nya. Dari sinilah semua kehidupan saya berawal!, Cerita Dewasa

Dari Ibu saya kandung, terlahir 3 orang anak, saya yang paling kecil. Saat bapak meninggal, saya berumur 10 tahun, tapi kedua kakak saya sudah besar besar. Jadi pas saya umur 12 tahun, 2 kakak saya sudah pindah dan berkeluarga.

Cerita Dewasa, Tinggallah saya sendirian dirumah peninggalan orang tua. Kakak saya tinggal tidak jauh dari rumah pokok, jadi.. itu sebabnya saya juga meski baru berumur 12 tahun dibiarkan tinggal sendirian dirumah warisan dengan pengawasan mereka.

Satu saat saya juga bahkan dikasih pembantu laki laki yang bertugas mengurus dan membersihkan rumah sekaligus menemani saya dirumah, karena saya sering takut kalau malam sendirian.

Pembantu laki laki ini masih muda, 15 tahun, dia tidak sekolah karena keluarganya tidak mampu. Keluarga dia juga cuma punya rumah kecil dan anaknya banyak, jadi orang tua mereka senang kalau pembantu saya tidur dirumah. Bahkan seringkali juga saudara saudara pembantu saya ikut bantu bantu dirumah saya dan tidur disana pula.

Sebagai anak yang kurang pengawasan karena tidak ada orang tua dan kakak sibuk dengan suaminya, saya termasuk anak yang bebas lepas. Meski.. termasuk masih dalam kontrol karena pendidikan dasar yang kuat dari orang tua sebelumnya, tapi.. sejak umur 12 tahun saya sudah mencari cari dan mencoba coba segala hal yang berhubungan dengan sex.

Buku buku porno picisan saya koleksi, bantal dan guling yang akhirnya jadi korban. Penuh flex flex noda gairah belia saya. Tapi pada akhirnya, bantal dan guling saja tidak cukup. Saya mulai nakal dengan suka mengintip pemuda pemuda mandi, atau kencing saat malam hari.

Penis! pada umur itu saya sudah mulai melihat dan mengerti lekuk lekuknya dari mengintip. lama lama saya tidak tahan. Satu malam, hujan deras dan kencang. Saya takut dengan suara gemuruhnya, akhirnya, saya nekat ke kamar pembantu tanggung laki laki saya. Dia tidak marah dan tidak bereaksi. Cuma memeluk saya dan kembali tertidur.

Sejak saat itu saya tidak bisa lagi tidur sendirian, pembantu laki laki saya saya ajak tidur dikamar saya, dan ia nurut. Satu malam, saat sedang tidur, pembantu saya memeluk saya erat sekali dari belakang. Leher belakang saya diciumi dengan kencang, nafasnya menderu deru keras sekali. Panas, dan penuh gairah tiba tiba sekujur tubuh saya.

Saya tidak tahu benar apa yang terjadi, tapi saya suka dan yakin, inilah yang saya tunggu tunggu!

Pembantu saya menggoyang goyangkan pinggangnya dan menekan nekan bagian kemaluannya ke bongkahan pantat saya dari belakang. Panas dan enak. terasa benar ada benda keras disana. Dengan menahan perasaan, saya arahkan tangan saya ke arah kemaluannya yang keras. Terasa lebih panas dan enak lagi. Cuma saya heran, kemaluannya yang keras terasa besar sekali ditangan saya. Sebelumnya saya pernah mengintipnya saat dia mandi, dan kemaluannya tidak keras dan tidak sebesar ini.

Penasaran, saya masukan tangan saya kedalam celananya. Tersentuhlah ia oleh tangan telanjangku! Oh Tuhan! terasa panas dan enak sekali! Entahlah, tiba tiba badanku menggigil. Aku ingin mendekapnya. Aku ingin menciumnya. Oh, badanku mencair. Lubang bawahku menganga panas dan terasa kosong. Mulutku meleleh dan ingin mengunyah kemaluannya. Tapi saya malu dan tidak tahu harus bagaimana?!

Pembantu laki lakiku berinisiatif sendiri. Ia buka resluiting celananya dan ia pelorotkan celana dalamnya. Bebaslah kemaluan tegak dan kerasnya kearah bongkahan pantatku. Aku masih membelakanginya saat itu, aku malu untuk berputar meskipun tanganku sudah menggenggam erat kemaluannya dan tak ingin aku lepaskan lagi.

Ia mulai menerjang nerjangkan kemaluannya digenggamanku agar tanganku terasa mengocok kemaluannya. Oleh karena terjangannya yang keras, ujung kemaluannya yang tidak tergenggam oleh tanganku menerjang nerjang belahan pantatku. meski aku masih tertutup celana, tapi panas kemaluannya terasa sekali di kulit belakangku. Tanpa sadar, aku menyingsingkan kain yang menutup kulitku dan melepas celanaku.

Menyadari sekarang bahwa aku juga lepas dan tak terkendali, pembantu laki lakiku mnggeser tubuhnya kearahku dan dengan terus menerjang nerjang ke tubuh belakangku tangannya kini memelukku kuat. Oh, hangat dan enak sekali. Aku melambung di langit ketujuh. Dan aku mencapai langit kesembilan ketika mulutnya juga sibuk mencium dan melumat lumat leherku dari belakang. Kemaluannya terasa basah dan licin sekarang, mungkin itu cairan pelumasnya meleleh. Kepala kemaluannya terasa panas, keras, dan licin menggaruk garuk lobangku dari belakang. lobangku terasa panas dan menganga. Entah bagaimana, aku lebih membungkukan badanku kearahnya dan pantatku semakin menempel kearah kemaluannya.

Terjangan terjangan kemaluannya kini sudah mulai menyenggol nyenggol lobang anusku. Ohh, terasa panas dan nikmat sekali. lobang anusku gatal dan basah, ingin dimasuki dan disumpal. Pembantu laki lakiku seakan megerti keinginanku. Tanganku yang menggenggam kemaluannya diusirnya dan ia genggam kemaluannya sendiri dan diarahkan ke arah lobang belakangku yang menganga dan panas meledak ledak. Perlahan diarahkan dan diterjangkannya kemaluannya ke lobangku. Kepala kemaluannya yang licin perlahan lahan dan sedikit demi sedikit membuka jalan masuk untuk keseluruhan panjang kemaluannya.

Sepertiga kemaluannya masuk, lalu ditariknya keluar, dimasukkan lagi, dikeluarkan lagi, lalu setengah kepala kemaluannya mulai bisa masuk, kembali dengan sabar ia mengeluar masukkan separuh dari kepala kemaluannya. Aku tidak tahan! Akhirnya aku mendorongkan pantatku ke belakang saat dia memasukkan kepala kemaluannya ke lubangku.
“Schckreecck!”
“Aahh!”
Kami sama sama teriak saat seluruh kepala kemaluannya dengan tiba tiba karena dorongan pantatku kebelakang melesak masuk. Pantatku terasa perih dan kemaluannya terasa berdenyut denyut.

“Ohh..” Pembantu laki lakiku melenguh nikmat ketika ia menyadari kepala kemaluannya sudah masuk dilobangku yang panas dan penuh kenikmatan. Ia mulai menggerak gerakkan pantanya lagi maju mundur. perlahan lahan sisa batang kemaluannya melesak masuk. Panas, perih, nikmat.. segala perasaan bercampur aduk di badan, kepala, dan lubang nikmatku.

Dan kemaluanku melesak kedalam tubuhku semakin dalam, semakin dalam, semakin dalam.. Ohh, aku melenguh, dan pembantu laki laki ku terengah engah dan mengaduh aduh kenikmatan. Aku terasa panas terbakar. dan segala rasa di pikiran dan badanku seolah olah terbawa dan tertarik keluar masuk seiring dengan gerakan lembut keluar masuk penis pembantu laki laki ku di lubang kemaluan nikmatku..

Perlahan lahan pembantuku menggenjotkan kemaluannya keluar masuk lubang hangatku, semakin dalam, semakin dalam, sampai akhirnya aku merasakan bulu kemaluan dan biji pelirnya menyentuh bongkahan pantatku. Aku mendesah puas menyadari pembantu laki laki ku berhasil memasukkan seluruh kepanjangan kemaluannya ditubuhku. Dia mulai cepat mengeluar masukkan kemaluannya. Dan aku semakin basah. kemaluannya semakin hangat dan licin. Lama lama terdengarlah bercakan bercakan nikmatnya senggama dari kemaluan kerasnya yang luar biasa nikmat dan lubang cinta ku yang berbahagia.

Cerita Dewasa, Maju mundur, keluar masuk, ditarik dan ditembakkannya kemaluannya ke lubangku lama dan nimat. pelan pelan, keras, pelan pelan lagi, cepat, dan ohh.. dia tidak tahan dan menggulingkan tubuhku dan aku ditindihnya kuat kuat. Kemaluannya tidak lepas dari lubangku. terus menancap keluar masuk. tatkala ia berada diatasku, ia memompaku keras keras. nikmat, ohh nikmat sekali tancapan tancapan kemaluannya di lobang kemaluanku yang hangat dan nikmat.

“Teruss, teruss..” aku berteriak minta lebih oleh nikmat.
Dan pembantu laki laki ku menerjang nerjang semakin kuat, sampai akhirnya dia menggigit leherku dan menggeram kuat kuat. Tembakan kemaluannya meledak ledak kearah bongkahan pantatku. Kemaluannya didalam lobang nikmatku berpendar, enak sekali. Otomatis, entah bagaimana, lobang nikmatku meremas remas kemaluannya. Dan aku menggeram. Kemaluanku terasa mengencang dan cairan meleleh darinya banyak sekali. Ohh, nikmatnya, nikmatnya!

Aku tertidur dengan senyuman bahagia sejak itu. Dan pembantu laki lakiku mmengajari lebih banyak hal lagi, tentang bagaimana mengulum ngulum kemaluan laki laki dengan hebat agar si laki laki berteriak teriak nikmat. Aku berbakat, dengan cepat mulutku tidak cuma merasakan hangat dan kerasnya kemaluan pembantu laki lakiku. Tapi banyak lagi laki laki dari desa tempatku berasal. Semua puas. Semua bahagia dengan pelayananku. Lubangku sekarang juga sudah semakin mahir. Dia masih kencang, hangat, dan hebat, tapi tidak lagi merasakan sakit saat penis yang keras dan tajam pertama kali mendesak masuk.

Semakin bertambahnya usia semakin jarang kesempatan yang aku dapat, karena aku malu menggoda laki laki yang lebih muda, dan laki laki yang lebih tua kebanyakan sudah kawin, aku lebih takut lagi kalau ketahuan istrinya, dan kedokku sebagai pemuas nafsu murahan terbongkar.

Aku masih sexy. Pantatku lembut dan nikmat. Bibirku penuh dan merekah. tapi, kenapa aku harus kesepian ya? Ohh, seandainya saat ini ada kamu, laki laki yang akan memuaskanku dengan keras dan nikmatnya kejantananmu, aku akan bahagia. Mulut dan lidahku akan bahagia mengusap usap dan menghisap hisap indahnya lekuk dan liku kemaluanmu. Dan lobangku? ohh.. dia akan merekah seperti bunga menantikan kamu menghujam dan menggaruk garuk kedalamannya dengan kepala pistolmu sampai kamu puas dan membasahi lubang cintaku dengan cairan cintamu.

Ohh, seandainya, seandainya. Tapi lihat aku disini, bermimpi dan kesepian. Cerita Dewasa,  Takut satu saat aku mati sendiri tanpa cinta. Aku kesepian. Aku sungguh kesepian. Tolonglah aku, dan aku akan mengirimimu foto tentang indahnya tubuh, bibir, dan pantatku

Cerita Dewasa seks | Foto Bugil

Pencarian:

Ramesh si driver

Habis periksa SPM aku berkerja di kilang. Aku dan lima lagi kawan tinggal di sebuah rumah yang disewa oleh majikan. Setiap hari aku dan kawan-kawan dijemput ke tempat kerja dengan van yang dipandu oleh seorang lelaki india. Lelaki india yang berumur dalam lingkungan 27 tahun itu namanya Ramesh. Petang hari kami dijemput semula oleh Ramesh untuk dihantar pulang.
Satu hari kawan-kawanku buat OT. Aku yang kurang sihat pulang seorang diri bersama Ramesh. Dalam perjalanan Ramesh mengajakku minum di sebuah gerai. Sementara menunggu minuman disediakan, aku ke belakang ke bilik air untuk kencing. Selepas selesai semuanya aku kembali ke hadapan gerai dan di sana telah tersedia dua cawan minuman. Satu untuk Ramesh dan satu untukku. Selepas selesai minum aku dan Ramesh kembali ke van untuk pulang. Begitu sahaja masuk ke dalam van aku terasa badanku hangat. Badanku terasa menggigil dan nafsuku tiba-tiba memuncak. Kucuba sembunyi perasaanku tapi kulihat Ramesh sentiasa saja mengerling ke arahku. Ghairahku tak terkawal. Kemaluanku mengemut dengan laju. Terasa rongga cipapku seperti digarugaru. Cipapku bergetar seperti ingin menyedut sesuatu. Aku merapatkan kedua pahaku sambil menahan nafas. Aku menjadi gelisah. Ramesh tersenyum melihat gelagatku. Seperti ditarik-tarik tanganku memegang paha Ramesh. Ramesh membiar saja kelakuanku. Aku waktu itu seperti tiada malu lagi. Tanganku secara spontan menggosok-gosok ke celah kangkang Ramesh. Ramesh melajukan van sambil dengan senyum lebar. “Cepat Ramesh aku tak tahan ni,” tiba-tiba saja suara keluar dari mulutku tanpa berfikir. Ramesh ketawa riang. Van dipecut laju menuju rumah sewaku. Sesampai di rumah aku meluru ke dalam. Ramesh kulihat berjalan masuk selepas mengunci vannya. Begitu saja Ramesh sampai ke ruang tamu aku menerpa ke arahnya. Aku memeluk Ramesh dan mencium seluruh badannya. Aku membuka butang bajunya dan dadanya yang berbulu lebat aku cium sepuas-puasnya. Nafsu aku waktu itu tak terkawal lagi. Aku rasa seperti ada sesuatu yang mengawal perasaanku. Aku tak mampu berfikir lagi. Perasaanku seperti dirasuk. Selepas puas mencium dan menjilat badan Ramesh aku membuka tali pinggangnya lantas menarik seluar yang dipakainya. Ramesh membantu aku melondehkan seluar dalamnya sekali. Terpacak di hadapanku kemaluan Ramesh yang besar dan panjang lagi hitam legam. Aku meramas dan mengurutngurut batang besar itu. Walaupun hitam legam aku lihat nampak cantik sahaja. Sungguh gagah batang Ramesh. Kepalanya bulat dan mengkilat. Aku betul-betul tak dapat mengawal diriku. Batang balak Ramesh kugigit-gigit. Batang besar dan panjang itu aku cium sepuas-puasnya. Telurnya yang tergantung berkedut-kedut itu aku cium dengan rakus. Segala bau yang ada disitu membuatku lebih terangsang. Kepala licin hitam berkilat itu aku cium penuh nafsu. Aku tolak kulit kulup ke belakang. Takok yang berlekuk itu aku cium sepuaspuasnya. Batang panjang dan hitam itu aku jilat dan aku kulum. Bila aku hisap kuat-kuat, kulit kulup kembali menutup kepala licin. Kulit kulup aku tolak kembali ke belakang ke pangkal. Kepala hitam berkilat itu aku hisap sepuas-puasnya. Badan Ramesh aku rasa bergetar. Ramesh menahan kelazatan bila batangnya aku hisap puas-puas. Air licin dan masin keluar dari hujung kemaluan Ramesh. Aku telan cairan licin dan masin itu. Cipapku terus mengemut. Cairan panas banyak keluar membasahi bibir cipapku. Bibir cipapku seperti digaru-garu. Aku rasa tak tahan lagi. Lubang cipapku perlu diisi segera agar gatal-gatal yang kurasa boleh hilang. “fish me Ramesh. fish me,” aku bersuara penuh ghiarah. Aku bangun dan melucutkan satu persatu pakaian yang kupakai. Aku berdiri bogel di hadapan Ramesh yang juga bertelanjang bulat. Aku tarik tangan Ramesh ke bilikku. Aku tidur telentang di atas tilam. Aku kangkang luas-luas pahaku menunggu balak Ramesh memuas batinku.
“Cepat Ramesh, aku tak tahan ni,” rayuku penuh harap. Ramesh dengan konek terpacak menghampiriku. Aku tak sabar menunggu lagi. Ramesh merangkak ke arahku. Wajahnya mendekati pahaku. Tiba-tiba saja Ramesh merapatkan hidungnya ke lurah cipapku yang basah. Hidung Ramesh mengelus lembut kelentitku. Kelentitku yang besar dan panjang kerana aku tak bersunat waktu kecil amat digemari oleh Ramesh. Basah hidung Ramesh yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. Aku hanya mampu mengerang. Lama sekali Ramesh menghidu bau kemaluanku. Mungkin juga bau cipapku membangkitkan nafsunya. “Sedaplah bau burit awak. Burit Rajeswary girl friend aku tak sedap macam ni. Burit Lucy amoi cina tu bau bawang.” Tak lama lepas itu aku rasa lidah Ramesh membelai bibir kemaluanku. Lidahnya yang kasar merodok lubang cipapku. Aku tak tahan lagi. Aku mengerang kuat bila Ramesh menjilat dan megulum kelentitku yang besar panjang tu. Dikulum-kulum lama seskali. Aku seperti melayang di kayangan kerana terlampau sedap. Aku rasa cairan panas banyak mengalir keluar membasahi bibir cipap dan pahaku. “Cepat Ramesh, masukkan belali kau tu,” rayu aku tak tahan rasanya. Ramesh membetulkan balak hitamnya. Dilurut koneknya supaya kepala koneknya boleh masuk tanpa ditutupi kulup. Kepala yang dah terbuka licin mengkilat. Kulit kulupnya tersangkut di belakang takuk topi keledar. Aku menyodorkan cipapku ke atas. Kepala licin mula terbenam ke lubang nikmat. Kontras sekali konek dengan cipap. Yang satu hitam dan yang satu lagi putih kemerahan. Balak hitam pelan-pelan terbenam. Aku rasa rongga cipapku padat dimasuki balak hitam. Ramesh mula mengerakkan balaknya maju mundur. Aku rasa seperti di awang-awang. Sedikit demi sedikit Ramesh menekan balaknya hingga akhirnya balak panjang itu sepenuhnya berada dalam lubang sempitku. Aku terasa senak bila batang panjang menekan pangkal rahimku. Aku tak terkawal lagi. Nafsuku menggila. Sungguh nikmat geseran batang Ramesh ke dinding cipapku. Baru dua minit aku tak tertahan lagi, akhirnya ..arrrgah…….. aku mengerang kuat dan aku mencapai klimaks. Aku letih lesu. Sendi-sendiku terasa lemah. Ramesh masih bertahan. Gerakan koneknya maju mundur di dalam rongga cipapku dilakukan secara berirama. Sekejap laju sekejap perlahan. Kadang-kadng direndam saja dalam cipapku yang panas. Aku dipeluk kemas oleh Ramesh. Tetekku yang pejal dijilat dan dikulum. Tetekku dinyonyot kiri kanan. Kadang-kadang ketiakku yang licin dicium dan dijilat. Ketiakku kiri kanan dicium bergantiganti. Aku kegelian seperti ingin ketawa. Akibat teramat geli aku melonjak-lonjakkan badanku ke atas. Badanku merapat ke badan Ramesh yang berbulu itu.Lencun ketiakku basah dengan air liur Ramesh. Aku rasa teramat geli. Nafsuku bangkit semula. Aku tak mahu kalah. Habis bahu Ramesh aku gigit. Ramesh menggerakkan pinggulnya makin laju. Aku rasanya akan mencapai klimaks lagi. Sungguh nikmat terasa dicipapku. Dinding cipapku memegang erat batang balak panjang besar. Geli sungguh lubang cipapku. Air banyak keluar hingga melimpah membasahi cadar di bawah. Berbuih-buih dan berdecup-decup bunyi cipap dikerjakan balak Ramesh. Aku tak tahan lagi. Akhirnya aku mengalami orgasme untuk ke sekian kali. Melihat aku tak melawan lagi Ramesh mempercepat tindakannya. Badanku yang terkapar lesu dipeluknya. Bulu-bulu dadanya menggeletek tetekku yang masih pejal. Geli rasanya. Akhirnya Ramesh menekan koneknya dalam-dalam dan arghh… Ramesh memancutkan maninya dalam rongga cipapku. Mani Ramesh sungguh hangat menyiram pangkal rahimku. Ramesh rebah menghempap
badanku. Selepas beberapa minit Ramesh mencabut balaknya dari lubang cipapku. Dia terbaring lemah di sisiku. Balaknya yang mulai lesu dipenuhi lendir putih. Aku ramas-ramas balak berlendir tersebut. Licin macam belut aku rasa. Bila badanku agak segar sikit aku mengalih badanku ke arah paha Ramesh. Aku cium batang berlendir tersebut. Terbau air cinta di situ. Mani Ramesh yang masih menitik di hujung kepala licin aku jilat. Aku sedut hingga batang yang mula lembik itu bersih. Aku lurut-lurut batang lembik itu dengan bibirku. Aku rapatkan kedua bibirku ke batang hitam dan ku lurut-lurut. Akhirnya kulup kembali menutup kepala licin. Kulit kulup berkedut-kedut di hujung kepala konek. Kepala konek yang licin tak kelihatan lagi. Ramesh bangun meninggalkanku yang terkapar lesu penuh nikmat.. Aku tidur pulas hingga malam. Aku betul-betul puas. Kata kawan-kawanku aku terminum pil kuda kepunyaan Ramesh, kerana itu aku tak terkontrol birahiku. Biarlah.. aku puas
Cerita X218

Pencarian:

Tomboy Part I

Aku dapat awek tomboy ni…….masa pi kenduri khawin rumah bapa angkatku,pada bulan febuari yang lalu.Awek tomboy ni masih muda remaja,usianya baru menjangkau 16 tahun…belajar di MRSM Perlis.Tubuhnya taklah sebesar mana…tinggi dengan aku hanya paras bahu saja.Kulitnya putih bersih,buah dadanya sederhana kecil,mulutnya kecil.Aku kenalnya masa sama bergotong royong di rumah bapa angkatku….untuk mengadakan kenduri kahwin anaknya.Dia tahu dari kawanku…aku adalah seorang tukang masak di sebuah Hotel yang terkemuka juga.Dia menyatakan hasrat dari kawanku untuk belajar masak…… 

“macamana boleh tak kau mengajar masak….ok boleh tapi malam nanti…aku tengah buat kerja ni..,”beritahuku lagi. “jangan kau mengajar yang lain sudahlah…soroloh kawanku lagi..,” 

Mimah mengajak aku kerumahnya…..keluarganya berada di rumah kawanku sepanjang malam.Mimah memakai seluar jeans dan T-Shirt berlengan pendek.Setelah selesai mengajar Hamimah pelbagai masakan….kami melabuhkan ponggong di sofa di tengah ruang tamu dirumahnya sambil beborak-borak.Mataku tak lekang daripada memerhati buah dadanya dari celah bajunya.Timbul nafsu jahatku untuk meniduri Hamimah gadis Tomboy. 

“Mimah……..ahhhh abang nak cium Mimah bolek tak……boleh sekadar cium saja tahu….tak boleh lebih-lebih..,”katanya lagi. 

Mimah…ayah dan mak mimah balik tak malam ni tak….ayah dan mak tidur dirumah kenduri,aku bertanya untuk mendapatkan kepastian.Mimah diam saja…menundukkan kepalanya kelantai.Tanganku memegangkan dagunya….mulutku mula mencium mulut mimah,mengulum telinganya……aku dapat rasakan bulu romanya berdiri tegak menahan kegelian….badan mimah bergetar… bila lidahku menjilat pangkal tengkuknya nafasnya mula mendesah tak keruan. 

Aku lihat matanya pejam rapat…….kesempatan itu aku junamkan lidahku kedalam mulutnya…lidahku menjalar keseluruh mulut mimah.Tanganku memainkan perana….supaya aku dapat menelentangkan mimah diatas sofa nanti.Mimah menolak tubuhku dan berkata………………… 

“Mimah tak mahu lebih-lebih banggg….mimah takut..,”katanya lagi.
“Abang nak ringan saja mimah..,”kataku memberi kepastian. 

Bila tubuh mimah dah terbaring diatas sofa……tanpa membuang masa aku mula meneroka tubuh mimah yang muda…yang belum pernah disentuh mana-mana lelaki. Setelah puas mengigit dan mengulum telinga serta menjilat tengkuk ….sambil tangan meramas-ramas tetek mimah yang masih di baluti dengan baju…mata mimah dah kuyu….dia membiarkan aku membuka kutang baju T-Shirtnya dan melucutkan colinya.Terpampamlah keindahan buah dadanya yang hendak mekar. 

Aku sembamkan mukaku kealur gunungnya…sambil lidahku menjilat putingnya dengan rakus…mimah macam nak pengsan aku tengok……menahan perasaan kegelian dan kesedapan.Tanganku meramas-ramas kedua buah gunungnya…lidahku menjilat pusatnya.Sebelah tanganku membuka kancing seluar jeansnya dan melurut dengan kakiku hingga kehujung kakinya.Setelah itu lidahku menjilat pahanya hingga sampai ke seluar dalamnya…mimah mengelepar dan pantas menolak kepalaku….. 

“BBbbbbaannggg……tttoolloonnggllaahhh……mmmiimmmaaahhh…ttaakkk..mmm aaauuuu..,”kata mimah lagi. 

Abang tak main….abang nak jilat saja…mimah…tanpa berlengah lagi aku melucutkan seluar dalam mimah…aku membuka lebar paha mimah..lidahku kujulurkan kedalam alurnya yang sempit…tempat kegemaranku.MImah meraung dengan hebatnya…..aku naik panik dibuatnya..takut orang terdengar, mampus aku nanti orang kerjakan.Ponggong mimah begerak ke kiri dan kanan menahan kegelian. Lidahku tetap bekerja keras tanpa henti………… 

“AAAAaaaaabbbbaanngggggg……mmmmmii….mmmmaahhhh ddaahhhhh…..ttakkk taahhhannn….bbbaannnggg..,”
“AAAaaabbbannnggg bbbboollleehhhhh mmmmaaiiinnn ddd….eeenngaannn mm..mmmiimmmaahhh bbaanggg..,”suaranya kedengaran perlahan. 

Mulut dan lidahku tetap bermaharaja lela….dibuatku diseluruh lubang cicap mimah. Sudah satu jam aku mengerjakan budak tomboy itu…….dah lembik sampai nak pengsan aku kerjakannya.Aaaaabbaanggg cepatlah bbanng mimah dah tak tahan ni dah…bbanggg….aku senyum sendirian kerana aku dapat mengubahkan seorang tomboy kepada seorang gadis yang akan hilang kegadisannya sebentar lagi. 

bersambung…….kerana aku nak kesekolah ambil isteriku.!!!!!!!!!!!! 
Koleksi Cerita Lucah

Pencarian:

Cerita Lucah – Anak saudara makcik – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015

http://www.gadisbogel.me/Satu hari aku ingat nak gi skodeng makcikku, umah makcik aku ada satu bilik rendah yg ada tingkap paras dada. Masa aku lalu, aku ternampak sekujur tubuh budak perempuan berumur 8 atau 9 tahun aku tak pasti pasal aku tak kenal. Aku rasa mungkin anak saudara makcik aku belah laki dia. Nyum2, ni nama dia durian runtuh. Aku pun gi riki makcik aku katne, aku dgr mcm dia kat dapur so aku gi tengok. Betul la dia tengah sibuk memasak di dapur. Line clear, aku pun cepat2 gi ke bilik tu lalu masuk ikut tingkap tu slow2.  Aku amati wajahnya, wah sungguh manis menyebabkan konekku menegak dengan cepat. Aku renung setiap inci tubuhnya dengan penuh nafsu, aku tak risau pasal budak2 mmg susah terjaga jika tido dgn syarat aku berhalus ketika menyentuh tubuhnya. Aku mengeluarkan konekku yg kini berlumuran dgn air maziku, lalu kusentuhkan ke pinggangnya. Aahhhh nikmatnya mula terasa bila konekku menggauli tubuhnya. Aku beritahu, budak ini mempunyai tubuh yg ranum seakan2 wanita dewasa cuma kopeknya masih belum tumbuh. Nasib baik dia tidur atas lantai beralaskan karpet, jadi mudah untuk aku bergerak. Namun susah sket sebab dia pakai seluar trek longgar, aku terpaksa tarik slow2 seluar trek dia dan spender dia yg agak memakan masa, namun sewaktu aku tarik seluar dan spender dia ke bawah sket, aku dah parking konekku di pehanya supaya nikmatnya masih terasa. Nasib baik dia tidur menelentang. Kini, seluar trek dan spender dia sudah terkebawah sket menampakkan faraj putih tanpa bulunya. Konekku semakin keras, aku nak pancut kat buritnya, dan dengan terketar2, aku mengangkanginya tanpa terkena tubuhnya, dan konekku yg berdenyut keras itu aku tonyohkan perlahan ke rekahan farajnya, dan sebaik terkena farajnya, aaahhhh aku dapat rasakan nikmat mula menjalar ke segenap tubuhku berpaksikan konekku, aku hanya membiarkan konekku tanpa mengayaknya, kerana aku ingin rasakan setiap saat yg nikmat ini tanpa bekerja. Makcikku masih lagi sibuk di dapur kerana aku dapat mendengar bunyi dia memasak, dan akhirnya konekku mula berdenyut2 kencang di farajnya, dan aku mula merasakan air maniku bergerak menuju kepala konekku, sehingga konekku menjadi kebas dan nikmat, dan akhirnya creeettt!!!! Konekku seakan tertaik ke dalam sebelum terkedepan semula sambil berdenyut2 keras memuntahkan air maniku ke rekahan faraj budak itu dengan banyak memenuhi farajnya. Aku menggeliat nikmat setiap kali konekku memancutkan airku ke badan budak itu. Aku control sebolehnya nafasku sewaktu melepaskan air nikmatku sehingga habis keserahkan padanya. Akhirnya, aku bangun dan perlahan2 aku lap airku dan memakaikan kembali seluarnya, lalu pulang ke rumah dalam kepuasan.
cerita lucahcerita lucah jandacerita lucah jiransedapnya pukikisah sex jandakisah makcik jandakisah lucah makcik melayukisah lucah 2014kisah berahi dan lucahjilat burit
Cerita Lucah Berahi
Cerita Panas
Cerita dewasa
Aksi lucah ghairah
Aksi lucah budak sekolah
Berahi lucah
Video Lucah
Cerita lucah melayu
Blog lucah
Seri lucah
Kisah lucah
Cerita kisah lucah cikgu

Ini Blog Cerita Lucah – Koleksi cerita lucah melayu malaysia / indonesia Lucah Berahi Panas dewasa

Pencarian:

Bapa tiri terer romen

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.

Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu handsome dan romantik orangnya. Dia pun sayangkan aku sebab aku je yang duduk rumah sebab masih sekolah.

Lepas SPM aku dapat Pangkat 3 je, dia suruh aku tolong mak dan dia berniaga kerana bisnes semakin besar. Okelah tu, sebab duit aku tolong berniaga pun lebih banyak daripada gaji abang kakak aku yang kerja eksekutif di opis besar.

Bapak tiri aku ni asalnya orang Thailand dan handsome dan besar tinggi orangnya sebab bapak dia Arab. Siam + Arab = SiRab. Ha – ha! Dia dah lama dapat kerakyatan sini tapi selalu balik Thai ambil barang untuk bisnes keluarga kami. Mak aku selalunya ikut tapi ada sekali tu dia suruh aku je pergi temankan sebab ada banyak hal yang terpaksa dia uruskan. Tapi hari tu banyak hal, kita orang bertolak dah lewat malam.

Hujan mula turun ketika kami melepasi Behrang dan makin lebat sampai tak nampak jalan. Bapak aku cakap lebih baik stop dulu kat hentian sebelah seterusnya sebab dia pun agak letih. Kami pun susur masuk, tempat tu entah kenapa agak gelap malam tu dan hanya ada dua lori besar yang berhenti rehat.

Bapak aku parking paling jauh dari lori tu di kawasan paling gelap. Dia kata dia nak tidur sekejap sementara tunggu hujan reda dan suruh aku rebahkan kerusi dan baring. Okelah, aku pun baring tapi tak boleh tidur sebab sejuk dan aku rasa nak terkucil. Aku mintak bapak aku temankan pergi toilet, dia ambik payung dan peluk aku supaya tak basah. Tapi basah jugak sebab hujan lebat sangat.

Bila masuk semula dalam SUV, aku dengan dia dah separuh lencun. Dia pergi kat tempat barang dan ambik beg suruh aku tukar baju. Dia bukak baju dia dan lap badan, lepas tu bukak seluar dan pakai towel je.

Aku serba salah tapi aku dah kesejukan walaupun air-cond dimatikan. Jadi aku pun ke belakang tutup badan dengan towel sambil cuba buka t-shirt yang basah. Masa nak buka bra paling susah, nak pegang towel lagi dan aku terpaksa berpaling menghadap belakang kenderaan sambil tangan aku cuba buka cangkuk bra. Masa tulah aku dengar suara bapak tiri aku betul-betul di belakang aku.

“Mari pakcik buka kan.”

Aku terdiam tapi biarkan saja sebab tangan dia dah masuk ke dalam towel dan membuka cangkuk bra aku. Bila dah terbuka, tangannya masih di belakang aku dan nafasnya terasa pulak di tengkuk aku. Aku matikan diri.

Masa tulah towel aku jatuh dan posisi aku betul-betul memalukan dengan bra yang separuh tertanggal, seluar yang lencun dan bapak tiri aku separuh bogel berada rapat di belakang aku.

“Yan sejuk, kan?” dia bisik kat telinga aku dan masa tu aku rasa tangannya perlahan menolak bra aku yang separuh tertanggal.

Aku tengok je bra tu jatuh atas tempat duduk.

“Pakcik nak buat apa ni?” aku tanya balik dengan cool.

Dia tak jawab sebaliknya cium tengkuk aku, buat butterfly kisses. Tangannya merayap terus ke tetek aku dan meramasnya perlahan tanpa langsung usik puting yang memang dah menonjol kesejukan. Terer romen la dia ni, kalau boyfriend aku tahu syok dia je.

“Kereta kita ni lebih besar daripada Kancil, Yan,” bisiknya lagi.

Celaka bapak aku ni, dah sah mengendap projek aku dengan boyfriend aku minggu lepas kat garaj – tapi tu cerita lain. Okelah tu, duduk saja tunggu hujan pun boring, lagipun bapak tiri aku ni handsome dan macho. Bolehlah…

Dipendekkan cerita, selepas dia menguli dan menyonyot tetek aku diselang seli dengan french kiss kami, aku pun mengangkang luas di seat belakang kereta yang direbahkan dan bapak tiri aku menyonyot pantat aku pulak.

Tak boleh nak cakap sedapnya sampai lencunlah muka bapak tiri aku dengan air aku tu. Dia sengih je lepas aku klimaks kali ketiga dan bangun cium aku dengan mulut yang masih basah dengan air pantat aku.

Towel dia dah lama terbarai tapi tulah masanya aku nampak konek Si+Rab tu yang tebal dan panjang dan jugak di trim kemas macam dalam cerita blue. Takdelah serabut macam sabut kelapa.

Aku tarik bontot dia ke muka aku, lepas tu aku jilat, hisap dan lenjan konek dia dengan mulut dan lidah aku. Air pantat aku macam bah kat Kelantan dapat konek power, TKO konek boyfren aku.

Dipendekkan cerita lagi, dia kangkangkan aku luas dan sondol puki aku atas bawah kiri kanan. Dia punya henjut betul-betul dahsyat entah berapa kali aku jerit tapi aku tak peduli sebab aku memang suka kena hentak kuat-kuat dan takde sapa pun dengar dalam hujan lebat tu.

Aku terbang ke langit ke-40 dengan bapak tiri aku dan yang paling best masa dia tembak air mani dia dalam lubang pantant aku berkali-kali, aku menggigil kesedapan. Huh, lazatnya tak terperi! Macam ni rupanya rasa Konek Si+Rab, patutlah mak aku gilakan dia.

Kita orang teruskan perjalanan malam tu dan tak berhenti lagi walaupun pantat aku mengemut-ngemut kebasahan dan konek dia mencanak tegang nak main. Kita orang hanya berhenti selepas masuk ke Thailand dan sewa hotel dan main enjut-enjut seharian.

Bapak tiri aku telefon mak bagi tahu kami lambat sebab kereta ada masalah. Lepas tu kami teruskan urusan bisnes dan sewa hotel lagi supaya dia dapat menyodok pantat aku.

Selepas balik ke Malaysia, hidup kembali seperti biasa, bapak dan aku tak berani sangat sebab bapak tiri aku memang sayangkan mak. Lagipun bisnes kami kenalah jaga. Lagipun katanya mak aku pandai main dan kerana itulah anaknya pun pandai jugak.

Aku tak kisah sebab aku dapat dua batang. Batang boyfriend dan batang konek bapak tiri yang aku lenjan hanya bila kami ke Thailand. Mak dah jarang ikut kami. Sesekali bila mak tak ada rumah aku curi-curi enjut juga dia dia di sofa atau dia kangkangkan aku dan sondol aku di meja makan kat dapur. Sedap woo.
Cerita X218

Pencarian:

Cerita Lucah – Cerita Lucah Di Rumah Sewa

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap.

diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang selak sampai kat paha.tapi aku masa tu tank ingat apa sangat. kisahnya bermula masa aku balik cuti,kak tu aku panggil kak ogy,dia datang sini sebab ada kerja sikit jadi dia lepak rumah aku jap.

satu malam tu lebih kurang ada la pukul 1 lebih pagi.aku pergi dapur nak minum air.bila aku nak masuk bilik tidur aku,kak ogy datang kat aku.dia kata nak borak ngan aku sebab lama tak jumpa aku.dulu masa kak tu sewa rumah aku,dia asyik senyum ja kat aku bila tengok aku.jadi aku pun ajak la kak ogy sembang-sembang.kak ogy dengan selambanya masuk bilik aku.masa tu family aku dah tidur dah.tapi kak ogy memang seksi masa tu.kak ogy pakai baju tidur yang kainnya jarang dan singkat.memang boleh nampak la body dia.bila dia dah masuk aku diam ja.kak ogy duduk atas katil aku ,aku lepak kat lantau aja.

kita orang borak-borak lama-lama.masa kita orang tengah borak tu,aku asyik tengok kak ogy je,memang power body kak ogy.kulit cerah satu badan.aku ghairah gila bila tengok.tambah=tambah lagi bulu kat vagina kak ogy tak la lebat sangat,boleh la aku nampak vagina kak ogy.merah lagi vagina kak ogy.anak dara la katakan walaupun aku rasa kak ogy dah 26 tahun.

kak ogy memang tak perasan mula-mula aku asyik pandang semacam ja kat dia,aku asyik pandang tetek dan vagina dia.tetek kak ogy boleh tahan juga,puting cerah lagi.tapi memang nampak nyata puting tu.bila kak ogy perasan je kak ogy tanya “kenapa pandang kak ogy macam tu?”.aku diam aje tapi dengan berani aku pun jawablah “kak ogy ni seksi la,kak ogy gunting ke bulu vagina kak ogy?”.kak ogy senyum ja.kak ogy tanya “kenapa?”.aku kata “tak ada apa”.kitaorang masing-masing pandang antara satu sama lain.aku kata “best la bau kak ogy,kak ogy pakai perfume apa?”.kak ogy kata “tak pakai apa-apa perfume,kenape nii?”.aku kata “tak ada apa la,saja je,ghairah saya tengok kak ogy”.kak ogy senyum je.di disitu ja aku dah mula nampak tetek kak ogy dah naik stim.puting dah mula nampak lagi jelas.kak ogy tanya aku “pernah tengok ke kemaluan perempuan?”.aku jawab “tak pernah”,kak ogy kata “tipulah”.aku kata “betul”.

kak ogy kata “nii,tengah tengok kak ogy punya”.aku kata “yalah.baru malam ni”.kak ogy kata “cantik tak?”.aku kata “cantik kak ogy dengan bentuknya”.aku dekatkan hidung aku dekat vagina kak ogy dengan beraninya dan aku kata “boleh tahan la bau kemaluan kak ogy”.kak ogy senyum je.sebab aku dah mula stim,aku pakai kain masa tu,memang nampak jelas zakar aku tengah stim,nak keatas,kain aku basah.aku terus la cium dan jilat vagina kak ogy.kak ogy diam ja.dah lama sikit,vagina kak ogy dah mula basah.tangan aku ramas-ramas tetek kak ogy.keras gila tetek kak ogy.kak ogy pun duduk sekali dengan aku di atas lantai lepas tu kak ogy selak kain aku.kak ogy urut-urut,picit-picit zakar aku.lagi bertambah stim aku.kak ogy mula jilat jari dia lepas tu terus urut zakar aku.jadi masa ni kitaorang macam posisi 69 la.best gila bila aku jilat vagina kak ogy.

adala dalam 15 minit,aku terus baringkan kak ogy atas katil aku,tapi sebelum tu aku hampar kain lain lain atas katil aku.kak ogy tengok ja macam menanti aku bersetubuh dengan dia.aku terus naik atas katil.aku mula cium kak ogy.aku kucup bibir kak ogy yang basah aku telan air liur kak ogy.kak ogy yang tengah urut zakar aku terus pandu masuk zakar aku dalam vagina dia.punyalah payah nak masuk,maklumlah anak dara katakan.tapi kak ogy suruh aku tekan kuat-kuat sebab dia dah tak tahan.puting kak ogy dah mula merah.vagina kak ogy dah mula basah,air melimpah atas kain cadar aku.lama juga aku cuba nak masukkan zakar aku dalam vagina kak ogy tapi akhirnya dapat juga.bila dah berjaya masuk,kak ogy memang jerit perlahan je sebab sakit,lepas tu aku nampak darah keluar dari vagina kak ogy. aku telah menodai anak dara orang malam ni.aku terus hayunkan zakar aku sampai adalah dalam 15 minit.masa tu banyak air kak ogy yang keluar.licin habis lubang vagina kak ogy.aku memang sedap menghayun.bila je aku nak pancut kak ogy tak bagi aku pancut dalam vagina dia,dia takut nanti dia hamil.jadi aku cabut zakar aku dari lubang vagina kak ogy lepas tu pancut dekat luar vagina kak ogy.lepas tu kak ogy lap vagina dia dengan tangan aku lepas tu kak ogy jilat tangan aku.memang nikmat habis malam tu.aku terus terbaring atas badan kak ogy.malam tu aku bersetubuh dengan kak ogy 3 kali.memang dah tak pancut dah air mani aku.tapi best gila.

ada la dalam pukul 4 pagi lebih,kak ogy dan aku keletihan ,kak ogy nak balik ke bilik dia.aku kata “kak ogy boleh tak bagi baju tidur kak ogy tu kat saya”.kak ogy kata “esok ajelah”.aku kata “puas tak tadi?”.kak ogy kata “the best,esok kak ogy bagi baju tidur ni,suka ye baju tidur nii”.aku kata “suka sangat kak ogy”.kak ogy “ok selamat malam.esok sebelum kak ogy balik,kak ogy akan letakkan baju tidur ni dalam bilik,pergi ambil,ok?”.aku kata “ok kak ogy,thanks”.kak ogy kata “ok”,aku kata lagi “terima kasih kerana sanggup serahkan dara kak ogy kat saya”.kak ogy kata “tak apa,memang dari dulu lagi kak nak bagi,tapi masa tu tengok macam tak layan je”.aku kata “takut masa tu”.kak ogy tersenyum lebar je.lepas tu aku pun masuk tidur la.besok tu aku tengo baju tidur tu ada dalam bilik aku,apalagi aku terus pakai dan aku terus melancap sepuas-puasnya.best gila bau kak ogy.

Ini Blog Cerita Lucah – Koleksi cerita lucah melayu malaysia / indonesia Lucah Berahi Panas dewasa

Pencarian:

Cerita Seks Dewasa – Ngentot Istri Tetangga yang Lagi Kesepian

Cerita Seks Dewasa – Ngentot Istri Tetangga yang Lagi Kesepian — Umur saya saat ini 23 tahun saya sudah 2 tahun menikah dengan suami saya mas Aries, saat ini mas aries berumur 34 tahun, kami umur kami memang terpaut cukup jauh.. pernikahan kami adalah pernikahan yang diatur. hmmm maksudnya dijodohkan.. tapi bukan berarti saya tidak … Continue reading
Cerita Seks Dewasa | Cerita Ngentot | Cerita Panas | Cerita Hot

Pencarian:

Sayang Ustazah Sayang

Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran dengan rumahnya. Pasangan ini baru berkahwin 4 bulan. Pada hari terakhir pak dollah dirumah anaknya, terjadilah satu titik hitam. Ianya bermula pada hari cuti pasangan itu. Namun hari tersebut suaminya mempunyai satu kelas tambahan disekolah. Seperti biasa ustazah norzalina menyiapkan sarapan pagi untuk suaminya dan pak dollah. Selepas menghantar suaminya ke muka pintu ustazah sempat berborak dengan pak dollah.

Selepas itu ustazah kebilik air membasuh baju. Pak dollah yang kebetulan ketandas terlihat sesuatu. Rupa-rupanya ustazah norzalina terlupa merapatkan pintu, ustazah norzalina yang leka memberus baju tidak menyedari sepasang mata sedang memerhatikannya. Seingat pak dollah, dia tidak pernah melihat keadaan seperti itu kerana menantunya terkenal dengan sifat sopan santun dan sangat menitikberatkan tentang soal penjagaan aurat.

Malahan didalam rumah sekalipun menantunya tidak pernah menanggalkan tudung melainkan ketika bersama suaminya sahaja. Kain kemban menantunya yang basah semasa membilas pakaian, membuatkan pak dollah semakin tak tahan. Ustazah norzalina yang merasakan kelibat orang diluar tergamam melihat bapa mentuanya sedang membuka daun pintu. Ustazah norzalina yang ketakutan terus bangun dan berusaha menutup pintu tetapi gagal.

Pak dollah terus masuk dan mengunci pintu dari dalam. Ayah buat apa ni?! Tanya ustazah norzalina dengan terketar-ketar. Pak dollah hanya tersenyum sinis sambil matanya meliar kesegenap tubuh menantunya. Pak dollah menanggalkan pakaiannya satu persatu. Kelihatan lah batang pak dollah yang hitam dan besar. Keadaan ini menakutkan lagi ustazah norzalina yang terus merayu supaya dilepaskan. Pak dollah mendekati menantunya, ustazah norzalina yang tidak rela diperlakukan begitu cuba menolak. Keadaan bertukar menjadi bertambah buruk apabila ikatan kain kemban ustazah norzalina telah ditarik pak dollah sehingga terburai ke lantai.

Terpampanglah tubuh ustazah norzalina yang hanya dibaluti coli dan seluar dalam. Ustazah norzalina yang pasrah dan malu tubuhnya ditatapi bapa mentuanya, hanya mampu memalingkan tubuh membelakangi pak dollah sambil menangis. Jangan buat saya macam ni!, teriak ustazah norzalina. Pak dollah yang telah lama tidak merasai kehangatan burid terus mendekati tubuh ustazah norzalina dari belakang lalu membuka cakuk colinya. Terlepaslah coli
yang menutupi buah dada ustazah norzalina. Tersembul tetek ustazah norzalina yang merah putingnya. Lantas diraba pak dollah dari belakang. Kulit tangan bapa mentuanya yang kasar dapat dirasai ustazah norzalina ketika putingnya digentel serta diusap pak dollah.

Ustazah norzalina yang tidak berdaya mempertahankan tubuhnya dari pak dollah hanya mampu mengharapkan suaminya lekas pulang. Buah dada bersaiz 36b menantunya dinyonyot sehingga tegang putingnya. Kemudian pak dollah masukkan tangannya kedalam seluar dalam menantunya sambil mengusap-usap kelentit. Kemudian pak dollah menarik seluar dalam menantunya sehingga terkoyak. Ustazah norzalina hanya mampu memejamkan mata kerana tersangat malu diperlakukan begitu. Punggung dan kemaluan menantunya yang tembam dijilat-jilat sehingga ustazah norzalina merengek-rengek menahan kesedapan yang teramat sangat.

Pak dollah merebahkan ustazah norzalina, lalu mengangkangkan kakinya sambil menggenggam batangnya lalu ditekan ke dalam burid ustazah norzalina.

Jangan buat ina macam ni! Ina kan menantu ayah, tepis ustazah norzalina sambil menutup buah dada dan burid dengan tangannya. Ustazah norzalina takut kalau-kalau dia akan mengandungkan anak pak dollah jika batang pak mentuanya berjaya menguasai dirinya. Ustazah norzalina yang telah terlentang telah dipegang kedua belah tangannya secara paksa. Keadaan kaki ustazah norzalina yang terbuka memudahkan batang pak dollah memasuki buridnya. Sedikit demi sedikit batangnya disorong tarik dalam burid ustazah norzalina.

Lama kelamaan ustazah norzalina tidak mampu lagi menahan keghairahan yang telah menguasai dirinya lalu orgasme emmmm.. urrrghh.. aaahhhhhh, meleleh-leleh air
buridnya. Pak dollah yang nafsunya masih tidak puas, memaksa ustazah norzalina
berdiri dan menonggeng. Tangan pak dollah memegang sisi punggung menantunya
lalu menekan batangnya ke dalam burid. Punggung ustazah norzalina yang besar
dan putih membuatkan pak dollah semakin bernafsu. Sakkkiiitttt ahhh.., jerit
ustazah norzalina bila buridnya dikasari dengan tujahan batang pak dollah. Ayakan
pak dollah menjadi semakin laju sehingga batangnya merapati kemaluan ustazah norzalina.

Wajah ustazah norzalina kelihatan sangat bernafsu ketika didogy-style pak dollah.
Ustazah norzalina yang merasakan pak dollah akan mencapai klimaks, telah menjerit
’jangaannn lepaskan di dalam yahh’.

Baiklah ina tapi dengan satu syarat, kata pak dollah. Ina kena hisap batang ni
sampai keluar air dan ina mesti minum setiap titik air tu, kalau tidak ayah
akan lepaskan kat dalam rahim ina. Memang jamin ina mesti hamil sebab dah 6
tahun benih ayah diperam. Baiklahhh, jawab ustazah norzalina.

Pak dollah sebenarnya hanya ingin memperdayakan menantunya. Untuk menjerat ina
supaya akan berusaha lebih bersungguh semasa menghisap batang. Namun kalu pancut
tu akan tetap gak kat dalam rahim ina. Bagi Pak Dollah kalau tak pancut kat
dalam separuh kepuasan bersetubuh tu akan gagal dikecapi.

Pantas batangnya dihalakan ke mulut ustazah norzalina. Walaupun jijik dimata
ustazah norzalina namun terpaksa dilakukannya juga. Kuluman demi kuluman hanya
meletihkan ustazah norzalina, malah pak dollah belum menunjukkan tanda-tanda
ingin memancutkan air maninya. Pak dollah terus meramas buah dada menantunya itu.
Akhirnya ustazah norzalina kepenatan. Pak Dollah tersunyum. Dia berjaya menikmati
kuluman hebat dan juga akan dapat memancutkan air mani ke dalam telaga zuriat
memantunya yang sedang subur.

‘Jangan lepaskan kat dalam’, rayu menantunya. Pak dollah tersenyum sambil
menonggengkan kembali tubuh ustazah norzalina lalu menjunamkan batangnya kedalam
burid. Kan Ina dah engkar syarat… kejap lagi ayah akan hamilkan menantu ayah
ni… Lantas Pak Dollah pun membuat ayakan-ayakan yang laju lalu melepaskan air
maninya yang berhamburan ke permukaan rahim ustazah norzalina. Akhirnya pak
dollah meninggalkan rumah dan terus pulang ke kampung. Ustazah norzalina yang
malu telah merahsiakan kejadian itu daripada pengetahuan suaminya.

Dua bulan berlalu dan ustazah norzalina disahkan mengandung. Suaminya gembira
mendapat berita itu tanpa mengetahui perkara sebenarnya. Dia mati mati sangkakan
bahwa dialah yang telah berjaya menghamilkan norzalina. Selepas 7 bulan melahirkan
anak ustazah norzalina hidup bahagia disamping cahaya mata dan suaminya.
Sehinggalah pada malam yang malang, suaminya mendapat panggilan telefon daripada
pak dollah yang on the way ke rumah mereka. Kebetulan pada malam itu isterinya tidur
awal lebih kurang pukul 9. Suaminya yang tak sampai hati mengejutkan isterinya,
terus keluar berseorangan menjemput pak dollah distesen bas.

Pak dollah bertanya, mana ina? Ina tidur awal malam ni, mungkin letih kot. Semasa
sampai dirumah lebih kurang pukul 9.30, cikgu ali mendapat panggilan telefon dari
kawan karibnya, yang ingin berjumpa direstoran yang terletak tidak berapa jauh
dari rumahnya. Saya nak jumpa kawan. Kejap lagi saya balik, kata cikgu ali. Pak
dollah hanya tersenyum.

Pak dollah meninjau bilik menantunya dengan berhati-hati. Pak dollah merasa sungguh
berahi bila melihat menantunya sedang tidur dengan keadaan kain batiknya terselak
sehingga menampakkan betisnya yang putih. Pak dollah menanggalkan pakaiannya dan
memadamkan lampu. Pak dollah terus naik keatas katil dalam keadaan telanjang
dan memeluk ustazah norzalina yang sedang tidur. Ustazah norzalina yang tersedar
merasakan itu adalah suaminya. Pak dollah terus menanggalkan coli ustazah norzalina
sambil meramas buah dadanya. Ustazah norzalina merasa sedikit hairan dengan
perilaku suaminya yang menghalakan batang kemulutnya, terpaksalah ustazah
norzalina mengulum batang suaminya yang dirasakan agak berbeza dari biasa.

Selepas itu pak dollah terus menyonyot teteknya kiri dan kanan sampai meleleh
susu. Ustazah norzalina merengek kesedapan, ‘abannngg saya dah tak tahan ni..’
pak dollah terus membuka ikatan kain batik menantunya, lalu dijilatnya kemaluan
ustazah norzalina tanpa menanggalkan seluar dalam. Ustazah norzalina yang mencapai
perasaan berahi yang tidak terperi telah
mengalirkan air burid yang agak banyak.

Seluar dalam dilurutkan lalu batangnya menjelajahi bibir burid ustazah norzalina.
yang telah mengemut tak henti-henti. Ayakan yang berterusan membuatkan ustazah
norzalina mengerang kesedapan, ’ahhh ahhh aahhh laju lagi bannggg aahh’ seolah-olah
dia sedang berasmara dengan suaminya sendiri.

Peluang itu dimanfaatkan pak dollah dengan mendukung ustazah norzalina sambil
mengayak buridnya secara berdiri. Ini agak menyakitkan kemaluan ustazah norzalina,
“sudahlah banggg sakittt”, rengeknya. Lalu ustazah norzalina ditonggengkan,
ustazah norzalina bertanya, ‘abang tak pernah lakukan persetubuhan dengan cara
begini?’ pak dollah tidak menjawab lalu mendogystyle ustazah norzalina dengan
agak ganas. Ustazah norzalina yang mencapai tahap orgasme telah mengerang,
‘abangggggggggggg, dah nak keluarrrrrrr niii…uhh..ahhhhh..aaahhh’.

Kemudian disusuli dengan lepasan air mani pak dollah yang mencurah ke dalam
rahimnya. Mereka terbaring bersama selama 30 minit. Pak dollah yang kembali
bernafsu mencium mulut ustazah norzalina sambil mengulum lidahnya. Kelainan yang
dirasai ustazah norzalina membuatkan dia mengesyaki sesuatu lalu terus bangun sambil menutup tubuh dengan pakaian dan menyalakan lampu. Alangkah terkejutnya ustazah norzalina bila melihat pak dollah sedang mengurut batangnya yang kembali menegang. Ustazah norzalina menyangka tubuhnya disetubuhi suaminya tetapi yang nyata tubuhnya telah diperkosa bapa mertuanya untuk kali kedua.

Dua bulan selepas peristiwa tu… sekali lagi ustazah norzalina telah disahkan
mengandong… Namun peristiwa itu tetap juga dirahsiakan daripada pengetahuan
suaminya. Kegusaran pasti menghantui perasaannya apabila terbayangkan kemungkinan
kali ke tiga dia akan dirogol dan juga dihamilkan sekali lagi oleh Pak Dollah.
Cerita Lucah

Pencarian: