You are currently browsing the archives for the Cerita category.

Teresa

Published on: Author: admin Leave a comment

Aku bekerja di sebuah syarikat kewangan di Shah Alam…aku bertugas dibahagian memproses loan sewa-beli kereta…kiranya aku ni kira glamour jugak pasai customer asyik bodek aku untuk lulus loan depa cepat… Satu hari tu aku telah didatangi oleh seorang gadis cina untuk loan kereta Perdana . Kira used car la tu…Masa dia masuk ke pejabat aku… Continue reading Teresa

Cerita Lucah – Anak Isap Konek

Published on: Author: admin Leave a comment

tahun. Anak sulung ku ini memang cantik. Ia mewarisi kecantikan ibunya. Bentuk badannya juga menarik. Walau pun baru berusia lima belas tahun, Dayana mem-punyai bentuk badan seperti gadis tujuh belas tahun. Badannya berisi tetapi bukan gemuk. Buah dadanya sederhana. Sesuai dengan saiz badannya. Ponggongnya juga bulat berisi. Tidak ada lelaki yang tidak akan tergoda apabila… Continue reading Cerita Lucah – Anak Isap Konek

Pegawai JHEAINS didakwa rasuah

Published on: Author: admin Leave a comment

  Pembantu Hal Ehwal Agama bebas tuduhan rasuah PULAU PINANG 1 Nov. – Kehadiran Syawal kali ini menjadi lebih bermakna buat seorang Pembantu Hal Ehwal Agama Islam Balik Pulau di sini, Ahmadi Yahaya, apabila Mahkamah Tinggi hari ini membebaskannya daripada tuduhan menerima rasuah, tiga tahun lalu.Hakim Datuk Abd. Rahim Uda memutuskan demikian selepas mendapati Hakim… Continue reading Pegawai JHEAINS didakwa rasuah

Cerita Cewek bandung

Published on: Author: admin Leave a comment

Lama Gak update, akhirnya dengan cerita dewasa baru yang sedikit bernuansa cinta. dari cerita cewek bandung berikut ini. Aku Dina. Crita ini terjadi ketika aku kerja di satu divisi sdm di satu grup perusahaan yang besar ketika itu. Kebetulan kantor divisi sdm misah dengan yang laen karena keterbatasan ruang. Kantor itu gak banyak karyawannya, dari… Continue reading Cerita Cewek bandung

Tigabelas

Published on: Author: admin Leave a comment

Part 1.TITIN Perkenalkan namaku Prihatin Pamungkas. Kenapa namaku seperti itu? Dan kenapa judulnya adalah tiga belas? Ini ceritanya. Aku akan menceritakan secara singkat saja. Aku adalah anak bungsu, dilahirkan pada bulan Desember tahun 1965 di kota kecil di ujung barat Jawa Barat. Kedua orang tuaku berasal dari Jogya, Jawa Tengah. Bapakku adalah seorang tukang kayu… Continue reading Tigabelas

Iza Ku

Published on: Author: admin Leave a comment

Telah hampir 4 tahun aku merantau demi memenuhi tuntutan kerja. Hampir 4 tahun juga aku menggantung tidak bertali kasih lamaku setelah 3 tahun bercinta akhirnya aku tersungkur di pertengahan jalan dalam mengejar kerjaya. Iza, gadis kecil molek. Rambut ikal separas bahu, senyumannya menikam kalbu, membuat jiwa resah tak menentu. Setelah bertahun menyulam kasih akhirnya dia… Continue reading Iza Ku

Teman Adik

Published on: Author: admin Leave a comment

Pertama kali aku dikenalkan dengan hubungan sexual yang sebenarnya terjadi pada saat adikku perempuanku memperkenalkan kepadaku seorang teman wanitanya. Sejak pertama kali aku melihat, memang aku sangat tertarik pada wanita ini, sebut saja namanya Nuke. Suatu saat Nuke datang ke rumahku untuk bertemu dengan adikku yang kebetulan tidak berada di rumah. Karena sudah akrab dengan… Continue reading Teman Adik