Cerita Lucah – Kak Suriana Bontot Mantap – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Disini aku ingin menceritakan pengalamanku bersama seorang kakak berumur di ofisku. kisah ni bukanlah fantasi tetapi kisah yang memang benar terjadi padaku. Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. yang pasti, benda ni adalah sesuatu yang besar terjadi dalam hidupku … Continue reading Cerita Lucah – Kak Suriana Bontot Mantap – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Berasmara Di Opis

Kisah ini bermula apabila aku berkerja di syarikat guaman di Kuala Lumpur. Ianya bermula apabila seorng gadis yang berumur 20 tahun telah melaporkan diri di opis aku. Ianya didatangkan khas dari Johor Bahru. Mengikut keterangan dari kawan aku, dia ni minta di tukarkan kerana baru putus tunang dengan pakwenye pada bulan yang lalu. Dipendekkan cerita … Continue reading Cerita Lucah – Berasmara Di Opis

Cerita Lucah – Panjut dalam reen – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Masa aku kerja kat satu CC ada sorang budak pempuan nama dia Reen selalu datang CC aku. Bodinya agak mantap dan menggiurkan. Wajahnya juga cun gila. Dia ni manja2, selalu duduk2 dekat aku pastu kekadang duduk atas riba aku menyebabkan aku konekku ketegangan.Satu hari dia kata nak tidur umah aku, menyebabkan … Continue reading Cerita Lucah – Panjut dalam reen – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah … Continue reading Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks … Continue reading Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu … Continue reading Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Pepek rakan sekerja – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Dulu masa aku kerja opis, ada sorang kak Ni nama dia Maya, memang daring gila. Dia memang kaki clubbing dan soial setakat pegang2 rapat2 memang takde hal. Muka boleh tahan je la, tapi bodi memang slim. Dressing memang power, ketat2 dan kain belah, nampak lurah memang mainan dia. Aku memang menunggu … Continue reading Cerita Lucah – Pepek rakan sekerja – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Jolok Bini Orang – TERBARU 2015

Hari tu aku berjaya berkenalan dengan seorang bini orang yg gedik. Nama dia aku namakan sally sahaja. Dia ni memang sedap pasal aku dapat pancut air benih aku kat dalam farajnya. Dia memang sporting, maklumlah orang bandar sosial. Muka dia ala chinese look, bodi mantap slim mcm anak dara. Nak dijadikan cerita, aku pergi dating … Continue reading Cerita Lucah – Jolok Bini Orang – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Satu hari aku mintak satu nombor awek dengan Shikin, iaitu bohsia cilik dulu. Dia pun bagi satu nombor member dia nama Waa. Dia kata kalau ko nak try boleh la. Waa ni darjah 4, cun woo bodi mantap. Aku pun try ejas2, telepon ajak kuar makan ngan melepak. Sekali Waa ni … Continue reading Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap

Setelah sekian lama aku tinggal bersama family, tiba masenya aku teringin keluar untuk hidup berdikari. Teringin nak duduk bujang.So, setelah puas mencari, akhirnya aku diterima untuk ‘hidup bersama’ dengan beberapa budak bujang di satu kawasan perumahan. Dari sini aku belajar camne hidup sendiri, makan sendiri, basuh baju sendiri, tidur sendiri dan macam-macam lagi sendirilah. Setelah … Continue reading Cerita Lucah – Daniea Pepek Sedap