Cerita Lucah – Anak saudara makcik – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Satu hari aku ingat nak gi skodeng makcikku, umah makcik aku ada satu bilik rendah yg ada tingkap paras dada. Masa aku lalu, aku ternampak sekujur tubuh budak perempuan berumur 8 atau 9 tahun aku tak pasti pasal aku tak kenal. Aku rasa mungkin anak saudara makcik aku belah laki dia. … Continue reading Cerita Lucah – Anak saudara makcik – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada aku. Bagi mereka yang telah … Continue reading Cerita Lucah – Auntie Liza Bogel

Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal untuk bisa meraih kesuksesan.Aku disini berposisi sebagai seorang pelajar … Continue reading Cerita Lucah – Fifi Bontot Sedap

Cerita Lucah – Jualiana Tetek Pink

Pak Itam ialah seorang lelaki yang sudah hampir sepuluh tahun menduda. Dia berkawin ketika berusia empat puluh tahun. Isterinya pula ialah seorang janda yang beranak dua. Dia lima tahun lebih tua daripada Pak Itam. Isterinya berbentuk badan yang agak gemuk. Dia juga berkulit hitam melegam seperti Pak Itam sendiri. Secara keseluruhan, isteri Pak Itam itu … Continue reading Cerita Lucah – Jualiana Tetek Pink

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil … Continue reading Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Pepek Ina

Kisah ini benar benar terjadi sewaktu aku mengikut teman baik aku balik ke kampungnya di Batu Pahat. Aku mengikut teman ku balik sebab rumah dia ader buat majlis perkahwinan kakaknya. Biasalah sampai aku ke kampungnya aku dapati ramai orang tengah sibuk. Maklumlah orang kampung sibuk bergotong royong memeriahkan majlis. Aku pun naik segan dibuatnya. Kena … Continue reading Pepek Ina

Cikgu Manis

Cikgu Manis Sebagai permulaan babak pertama ini elok juga kalau kita berkenalan sedikit sebanyak dengan watak utama (akulah tu). Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Tidak lupa nak beritahu dah kahwin, anak macam gerabak … Continue reading Cikgu Manis

Line Clear:TERGODA

“Angah,hari ini kami nak keluar beraya..jom sekali..”ibu saudaraku menyapa. Aku menggeleng kepala. “Malam ni angah nak kuar beraya dengan kawan,dah janji tadi..”Aku menjawab selamba. “Owh yeke..oklah,angah jaga rumah sekali nanti ye.” “Ok..”Aku menjawab ringkas. Hehe. Sebenarnya aku dah plan nak beraya dengan Sofea. Tiba-tiba idea jahat aku muncul. Memandangkan rumah akan kosong malam ni, chance … Continue reading Line Clear:TERGODA

Bercinta Dengan Cikgu Faridah

Sebagai permulaan babak pertama ini elok juga kalau kita berkenalan sedikit sebanyak dengan watak utama (akulah tu). Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Tidak lupa nak beritahu dah kahwin, anak macam gerabak LRT sebab … Continue reading Bercinta Dengan Cikgu Faridah