Ina Student Multimedia 1

Ketika di kolej. Aku merupakan pelajar favourite student perempuan kerana aku hensem. Bukan membangga tetapi kenyataan. Aku telah jatuh hati dengan seorang gadis yang sungguh ayu. Memang aku benar-benar meminatinya. Bukan hanya kerana keayuannya, malah budi bahasanya, tutur bicaranya membuatkan aku terlalu meminatinya. Surat demi surat telah di hantar, begitu juga dengan surat-surat yang dibalasnya. … Continue reading Ina Student Multimedia 1

The first expirience..

Mmg benarlah kate orang tu..dpt je aku capai bibir cikgu ummi,aku beranikan jari jemari merayap ke seluruh pelosok bahagian sulit dia. Maka aku dah mule dengar angin ribut bermula dari nafas cikgu ummi. Beberapa kali juga dia tersentak2. Maklumlah,mungkin nilah 1sttime kena ‘sentuh’ dgn lelaki kot. “Abang..”rengekan cikgu ummi seketika bibir aku terlepas dari bibirnya. … Continue reading The first expirience..

Muhrim

 Peristiwa ini terjadi semasa aku dan isteri ku menumpang di rumah pangsa mertua ku sementara mendapatkan rumah sendiri. Emak mertua ku ini sa-orang suri rumah yang peramahtetapi suami nya agak pendiam. Dia nya (bapa mertua) sa-orang bekas polis yang telah bersara bila umur nya 45 tahun dan pada masa itu memandu teksi untuk pencarian hidup … Continue reading Muhrim

Wanginya Cikgu Ummi..

Pagi ini cuaca cerah sangat. Redup tidak panas. Dengan tenang aku menunggang motorsikal menghala ke sekolah. Sampai di suatu simpang, aku membelok ke kanan. Lalu jalan kampung mesti rileks, tak banyak kenderaan lalu lalang.Bisik hatiku. Tiba-tiba aku terlihat seorang awek sweet tersenyum manis menunggang motorsikalnya berselisih denganku. Alamak,cutenye!bisik hatiku lagi. Sebenarnya masuk kali ini sudah … Continue reading Wanginya Cikgu Ummi..

Ina Student Multimedia (2)

Selepas dari peristiwa itu, aku dan Ina selalu ke public phone itu untuk memuaskan nafsu. Namun sejak semakin ramai orang menggunakan public phone itu berikutan linenya yang clear dan tiada siapa yang mengganggu, kami terpaksa menukar tempat. Aku telah menjadikan bilikku di rumah sewa sebagai tempat kami berasmara. Kami selalu melakukannya ketika rakan-rakan serumahku yang … Continue reading Ina Student Multimedia (2)

Cikgu Laili

Selamat Pagi cikgu….itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku…Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan dia bertanya tentang kerja rumah semalam.Alamak aku dah tertinggal buku tu sebab semasa aku nak buat kerja rumah tu aku … Continue reading Cikgu Laili

Tonton video lucah

“Nor, masuk bilik saya sekejap.” Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju. Aku memikirkan sesuatu, mungkin Datuk Ong menghadapi masalah. … Continue reading Tonton video lucah