Pengalaman Yang Tak Dilupa

Isteriku mempunyai seorang sepupu perempuan yang masih menuntut di U dan memang aku kenal baik dengannya serta Ibu bapanya malah kalau aku free ada juga aku datang menjenguknya di kampus. Masa berjalan sedar tak sedar ia telah melangkah ke tahun akhir di mana sebuk dengan projeklah entah apa-apa lagi yang aku kira agak bertambah berbanding … Continue reading Pengalaman Yang Tak Dilupa

Cerita Lucah – Panjut dalam reen – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Masa aku kerja kat satu CC ada sorang budak pempuan nama dia Reen selalu datang CC aku. Bodinya agak mantap dan menggiurkan. Wajahnya juga cun gila. Dia ni manja2, selalu duduk2 dekat aku pastu kekadang duduk atas riba aku menyebabkan aku konekku ketegangan.Satu hari dia kata nak tidur umah aku, menyebabkan … Continue reading Cerita Lucah – Panjut dalam reen – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

 GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu … Continue reading Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

kak janda

Aku berasal dari sebuah kampong yang jauh dari bandar, hiburan kami ketika itu hanyalah lepak-lepak di jambatan sambil berbual-bual kosong. Maklumlah tak ada yang nak buat terutama pada waktu malam. Keputusan SPM masih lagi belum diumumkan jadi perkara yang best sekali lepak dan tidur sampai tengah hari. Kawan-kawan memangil aku M, berpewatakan sederhana, dan aku … Continue reading kak janda

Kak Zie Isteri Pengetua

Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Kuketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu pintu dibuka oleh Kak Azi.. Isteri pengetua yang cantik bestari. Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak … Continue reading Kak Zie Isteri Pengetua

Tonton video lucah

“Nor, masuk bilik saya sekejap.” Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju. Aku memikirkan sesuatu, mungkin Datuk Ong menghadapi masalah. … Continue reading Tonton video lucah

Dosa-dosaku

Dosa-dosa ku…Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk menentukan yang mana jadi pilihan masakan hariannya atau … Continue reading Dosa-dosaku

Pak salim

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi bila aku telah terlambat datang bulan maka kepada … Continue reading Pak salim