Liburan Panas Istri Pejabat

Kisah ini tentang perkosaan yang menimpa seorang wanita istri pejabat saat sedang  menginap di hotel berbintang ketika mengisi liburan. Pelakunya, dua orang petugas hotel, yang kemudian merekam adegan-demi adegan menggunakan handycam si pejabat. – Beban pekerjaan dan dan pikiran yang sumpek membuat Rahmat (45), yang menjabat sebagai kepala jawatan di sebuah daerah Kabupaten yang cukup … Continue reading Liburan Panas Istri Pejabat

Bercinta dengan Ayah

Sebetulnya, aku bingung, apakah kisah ini perlu kuceritakan atau tidak. Namun, terkadang, untuk melepaskan beban, aku perlu menceritakan apa yang sebetulnya belum pernah kuceritakan pada orang lain. Aku tak ingin meminta belas kasihan, aku hanya butuh didengar, butuh melepaskan beban yang tengah kualami saat ini. Hal ini selalu terbayang-bayang, dan kadang membuatku stress, karena itulah … Continue reading Bercinta dengan Ayah

HPV dalam STD

HPV dalam STD Oleh Nurul Anuar Karikesihatan@utusan.com.my BERMACAM langkah pencegahan tersedia bagi melindungi dari kehamilan tetapi tidak banyak yang berkesan sepenuhnya mengelakkan jangkitan kuman, terutamanya di kalangan individu yang sering bertukar pasangan. SEKS! Satu perkataan tabu, janggal dan sukar dibincangkan kebanyakan rakyat negara ini. Namun, realitinya tetap sama. Kebanyakan anak muda di Malaysia kini mengambil … Continue reading HPV dalam STD

Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) hari ini menafikan anggota penguat kuasanya terlibat dalam serbuan khalwat yang menyebabkan seorang pelajar lelaki terbunuh akibat tergelincir dari tingkat lima Pangsapuri Jelutong,

JAIS nafi anggotanya terlibat Oleh AZIAN AZIZpengrang@utusan.com.my SHAH ALAM 25 April – Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) hari ini menafikan anggota penguat kuasanya terlibat dalam serbuan khalwat yang menyebabkan seorang pelajar lelaki terbunuh akibat tergelincir dari tingkat lima Pangsapuri Jelutong, Selayang Heights dekat sini semalam.Pegawai Perhubungan Awam JAIS, Nurhamizah Othman berkata, ketika serbuan yang turut … Continue reading Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) hari ini menafikan anggota penguat kuasanya terlibat dalam serbuan khalwat yang menyebabkan seorang pelajar lelaki terbunuh akibat tergelincir dari tingkat lima Pangsapuri Jelutong,

Ibu Mia yang mulus

Hari-hari belakangan ini aku sering berkhayal tentang tetangga blok sebelah rumahku Bu Mia namanya,istri Pak Darta.Mereka tinggal disitu sudah dari 2 tahun yang lalu.Namun baru 1 tahun terakhir ini aku mulai memperhatikan istri Pak Darta itu.Banyak pikiran ngeres di otak datang tiap malam. Mulai dari keinginan melihat keindahan tubuh telanjangnya, mengelus paha mulus nya, meremas … Continue reading Ibu Mia yang mulus

DI SINI SEGALANYA BERMULA..

       Seingat aku,mase ni 8tahun.Maknanya darjah dua.Aku dah berawek dengan sorang budak bernama fiza(bukan nama sebenar).Fiza darjah 1.Cute sgt.Aku ni tinggal di sebuah rumah 2tingkat yang disewa oleh mak ayah aku.Mase ni aku masih anak tunggal. Oleh kerana kesibukan mak ayah aku,balik sekolah memang aku kena balik sendiri.Mase ni aku sekolah sesi petang.Memang … Continue reading DI SINI SEGALANYA BERMULA..

Nyai Ratni

“Sampai di sini saja perjumpaan kita, wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,” suara merdu ummahat berkacamata yang tetap tampak manis di umurnya yang kian senja itu mengmasiri sebuah program kuliah subuh di salah satu stasiun radio swasta. Sembari tersenyum kepada operator sound di hadapannya, ia pun melepas headset yang membelit bagian atas dari jilbab kuningnya. Sembari membetulkan sedikit … Continue reading Nyai Ratni

Seks dengan Teman Sekolah

Ini Ceritaku yang mungkin biasa bagi kawan kawan, tapi bagiku Cerita Panas Ini membuat aku semakin penasaran ketemu dengan teman teman sekolahku dulu, Ini lah Cerita Seks dengan Teman sekolah ku, Yang berjalan seperti aliran air, dan tanpa direncanakan untuk ngeseks, namun Akhirnyapun seks dengan teman sekolah ini terjadi. Inilah Cerita selengkapnya Seks dengan Teman … Continue reading Seks dengan Teman Sekolah